Les sessions

maternitat_1

La maternitat és una etapa dolça i la majoria de vegades, molt esperada per la parella. Així doncs, tenir les imatges d’aquesta etapa és un record preciós i molt preuat.

Les sessions de maternitat les realitzo, generalment, entre la setmana 33 i la 37.

LLoc? Normalment les realitzo a l’exterior, en una localització que prèviament he pactat amb la parella. 

Durada? Són sessions que tenen una durada aproximada d’entre una i dues hores. 

Per assegurar-vos data, no espereu a l’útlim moment i reserveu abans de la setmana 28.

nounat_nadons

El primer petó, la primera mirada, la seva olor, la seva pell fina i fràgil, … qualsevol record per primer que sigui és el que qualsevol mare o pare vol preservar al llarg de la vida del seu nadó. Per això, les sessions de nounat i nadó ens ajuden a mantenir aquests detalls intactes i visibles.

Les sessions nounat es realitzen durant els primers quinze dies de vida del bebè.

Quan els nounats han crescut una mica i ja mantenen la mirada i es poden mantenir asseguts, és l’hora de fer les sessions de nadons.

Entre els 3 i els 10 mesos és l’època on comencen a estar divertits i entretinguts.

És per això que si vols seguir fent fotos al teu fill/a, o vols fer un regal, aquestes sessions són genials.

Lloc? Aquest tipus de sessió les realitzo al petit estudi de llum natural on ofereixo tres tipus d’ambients: dos attrezzos pel nadó i una per a les fotos familiars.

Durada? Són sessions que tenen una durada d’entre una i tres hores, aproximadament.

Per concretar la data de la sessió nounat, és important lligar la data abans del part.

quitxalla_families

Me’ls menjaria sense pensar-m’ho… són tan entranyables. La mirada, el somriure, la frase de cansament quan estan farts que no deixis de disparar amb la càmera, …

Qualsevol moment és fantàstic per tenir un record en imatges i paper de la infantesa dels nostres petits. I si és una sessió per regalar, imagineu-vos. 

I el mateix penso de les sessions familiars. Hauríem d’omplir les parets de records i així tindríem els nostres somriures presents. Aquestes sessions no només s’han de fer quan és època nadalenca…

Qualsevol moment és bo per estimar-nos i deixar-ne constància.

LLoc? Normalment les realitzo a l’exterior. Al parc, la platja, al bosc, en un camp, a la vinya, … Qualsevol localització és bona si el somriure no manca. Les estacions que més m’agraden per fer aquest tipus de sessions, són la primavera i la tardor, que és quan fa millor temps i quan s’ha d’aprofitar. 

Durada? Aproximadament entre una i dues hores, a més estirar.